Stoiximan Super League

Και τώρα «δυνατό» αμυντικό χαφ

Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό η απόκτηση αμυντικού χαφ που θα κάνει τη διαφορά. Εξετάζεται ο Σισοκό. Συνεχίζεται το πόκερ με Αμαλφιτανό. Ξεκάθαρη η ΠΑΕ για Τζεμπούρ.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε μέσα σε λίγες μέρες δύο «δυνατές» μεταγραφές, με την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις (παρουσιάζεται την Παρασκευή, ενώ τη Δευτέρα ακολουθεί ο Σαλίνο) και του Τσόρι Ντομίνγκες (παρουσιάστηκε την Τετάρτη), αλλά έπεται και συνέχεια. Πρώτο μέλημα είναι ενίσχυση της ομάδας με έναν αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά.

Από πλευράς «ερυθρολεύκων» επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Μόμο Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πολύ δύσκολη είναι η περίπτωση του Βάλτερ Γκαργκάνο που συν τοις άλλοις είναι και πανάκριβος (η Νάπολι έχει πολύ μεγάλες αξιώσεις). Ο μεσοαμυντικός από το Μάλι, που έχει γαλλικό διαβατήριο, δεσμεύεται μεν από την γαλλική ομάδα, αλλά είναι εκτός πλάνων και η παρουσία του Πιέρ Ισά αποτελεί ένα καλό ατού για τους Πειραιώτες. Πάντως δεν είναι η μοναδική περίπτωση αμυντικού χαφ που εξετάζουν στον Πειραιά…

Παιχνίδι τακτικής

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης του Μόργκαν Αμαλφιτανό. Έχοντας συμφωνήσει με τον Γάλλο μέσο, περιμένει να υποχωρήσει η Μαρσέιγ από την αρχική της απαίτηση για 2 εκατ. ευρώ (η προσφορά των νταμπλούχων Ελλάδας είναι 1,2 εκατ. ευρώ). Κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί, αφού το συμβόλαιο του παίκτη είναι δυσβάσταχτο για το σύλλογο της Μασσαλίας. Εκεί, αλλά και στην επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, ποντάρει ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον παίκτη.

«Έχει συμβόλαιο ο Τζεμπούρ»

Τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ, ωστόσο στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι: τονίζουν πως ο Αλγερινός φορ έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, δεν είναι ελεύθερος και συνεπώς θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος (είτε λέγεται Μπούρσασπορ, είτε Ρούμπιν Καζάν, είτε… ΠΑΟΚ) να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x