Stoiximan Super League

Και τώρα ενίσχυση

Ο Ολυμπιακός σήκωσε άλλο ένα Κύπελλο, πρόσθεσε άλλο ένα νταμπλ στην πλούσια συλλογή του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα…

Η εφετινή αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου… Του Κυπέλλου κάτι που σήμανε και προσθήκη ενός ακόμη νταμπλ στη συλλογή του!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγα λεπτά μετά τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν…

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είναι η ομάδα ακόμη καλύτερη του χρόνου», ανέφερε ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων σε δήλωσή του στη μεικτή ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου.

Μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι… πανηγυρισμοί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θα τελειοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός και σιγά-σιγά θα αρχίσει η εφαρμογή του.

Το μεγαλύτερος βάρος πέφτει στους ώμους του Μίτσελ ο οποίος οφείλει να καταστρώσει το πλάνο του αλλά το σημαντικό… να αποφορτίσει το ρόστερ.

Αυτή την στιγμή, ο αριθμός των παικτών που έχουν οι ερυθρόλευκοι στις τάξεις τους είναι αρκετά μεγάλος. Έτσι ο Ισπανός τεχνικός καλείται να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θέλει να έχει μαζί του στη νέα αγωνιστική σεζόν αφού πρώτα «κόψει» αρκετούς και να κάνει τις τελικές εισηγήσεις του για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Ένα από τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθεί είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός απέδειξε και στο χθεσινό παιχνίδι ότι μπορεί να προσφέρει.

Οι πανηγυρισμοί…
Μετά τη λήξη του αγώνα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι και τραγουδούσαν συνθήματα για τον Ολυμπιακό, όπως το «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», ενώ χωρίς να σταματήσουν λεπτό φώναζαν και «campeones, campeones».

Παρόντες στους πανηγυρισμούς αυτούς ήταν όλα τα στελέχη της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x