Stoiximan Super League

Και τώρα ο εξτρέμ

Μετά την απόκτηση του Νομπόα και τη συμφωνία με τον Ρικάρντο Κόστα, στον ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση εξτρέμ! Ψηλά παραμένει ο Μπεν Χαΐμ.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Ρικάρντο Κόστα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος χθες το βράδυ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Πορτογάλο στόπερ.

Μετά την μεταγραφή του Κριστιάν Νομπόα και την επικείμενη ολοκλήρωση της μετακίνησης του 34χρονου κεντρικού αμυντικού, στον «Δικέφαλο του Βορρά» καταβάλουν προσπάθεια για την απόκτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος θα είναι καλός στο «ένας εναντίον ενός» και θα ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μπεν Χαΐμ για τον οποίο οι Θεσσαλονικείς δεν αποκλείεται να καταβάλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης που τον δένει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και αγγίζει τα 2,2 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, χθες προέκυψε η πληροφορία ότι η Σάλκε ενδιαφέρεται «ζεστά» να κινηθεί για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι το ίδιο: όσο περνάει ο καιρός και ο διεθνής άσος δεν υπογράφει σε άλλη ομάδα, πόσω μάλλον τη Σάλκε που δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, τόσο και θα αυξάνονται οι πιθανότητες να καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x