Πόλο

«Κάηκε» ο Ολυμπιακός

Με φόρα από τη νίκη επί της Μπαρτσελονέτα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 22-2 του Αργοστολίου, βάζοντας ένα παραπάνω γκολ από τους προηγούμενους δύο αγώνες του με Κέρκυρα και Πανιώνιο.

Μετά τα 21 καίγεσαι. Τουλάχιστον στο black jack...

Ο Ολυμπιακός σημείωσε 22 γκολ κόντρα στο Αργοστόλι (22-2) και όχι μόνο δεν «κάηκε» στην πισίνα, αλλά συνέχισε απτόητος την αήττητη πορεία του στην Α1 των ανδρών με 16/16.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έχουν σημειώσει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές 21,21 και 22 γκολ, με αντιπάλους τις Κέρκυρα, Πανιώνιο και το Αργοστόλι αντίστοιχα.

Η διαφορά του πρώτου από τον τελευταίο της βαθμολογίας ήταν εμφανής με το σκορ ημιχρόνου να είναι 12-1.

Φόρα από τη Βαρκελώνη είχαν οι Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας και Άγγελος Βλαχόπουλος, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα πέντε φορές έκαστος.

Επισημαίνεται η απουσία των Σχίζα, Δελακά, Δεληγιάννη, Ντόσκα και Μάλιαρακ για λόγους ξεκούρασης, καθώς μόλις το Σάββατο η αποστολή των «ερυθρολεύκων» επέστρεψε από την Βαρκελώνη.

Από την άλλη, οι ευκαιρίες του Αργοστολίου για παραμονή στην Α1 ξεκινούν από την επόμενη αγωνιστική, καθώς το πρόγραμμα φέρνει αντιμέτωπους την ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου με αντιπάλους που παλεύουν επίσης για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 6-1, 6-1, 4-0

Επιμέλεια: Ορέστης Κανελλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x