Euro 2024

Κακά-Ροναλντίνιο: Για μια θέση στη Βραζιλία

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστή η αποστολή της Βραζιλίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, με τον Σκολάρι να μην έχει αποφασίσει ποιον από τους Κακά ή Ροναλντίνιο θα καλέσει στην αποστολή της «σελεσάο».

Είναι από τα μεγάλα ερωτηματικά της αποστολής της εθνικής Βραζιλίας που θα ανακοινώσει σήμερα ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι για το Confederations Cup, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στη χώρα του καφέ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αμφιβολίες για το αν ο Κακά θα είναι μεταξύ των 23 παικτών που θα επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Ωστόσο, ο Τύπος της Βραζιλίας αναφέρει πως ο Σκολάρι έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Ροναλντίνιο και τον διεθνή χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρότι ο 65χρονος προπονητής δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο Μινέριο έχει το προβάδισμα να βρεθεί στην αποστολή της «σελεσάο».

Ο Ροναλντίνιο είχε κληθεί και στις 25 Απριλίου και είχε παίξει 90 λεπτά, ενώ ο Κακά είχε αγωνιστεί στο φιλικό με την Ιταλία για περίπου 62 λεπτά στις 21 Μαρτίου και στις 25 Μαρτίου κόντρα στη Ρωσία είχε παίξει 78 λεπτά.

Το απόγευμα, σε κάθε περίπτωση, θα γίνει γνωστό αν ο Κακά ή ο Ροναλντίνιο θα βρεθούν στην… πρόβα της Βραζιλίας για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2014.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x