Γ' Εθνική

Καλαϊτζίδης: «Δεν ράγισε το γυαλί»

Θετικός ως προς τη λύση της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε μεταξύ του ίδιου και του Γιώργου Γαλανού, φάνηκε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σε δηλώσεις του.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Γαλανό δείχνει πρόθυμος να ξεχάσει ό,τι συνέβη. Όπως τόνισε, άλλωστε, ότι έκανε ο Γιώργος Γαλανός το έπραξε για το καλό της ομάδας.

Ο προπονητής των «κίτρινων», μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως το... γυαλί με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχει… ραγίσει, ωστόσο ανέφερε πως οι ρόλοι στην ομάδα θα πρέπει να είναι διακριτοί.

Επίσης, δήλωσε πως θα υπάρξει ενίσχυση μόνο υπό προϋποθέσεις.

Διαβάστε τις δηλώσεις του...

-Θέλετε να αποσαφηνίσετε τι συνέβη με την παραίτησή σας η οποία, τελικώς, ανακλήθηκε;

«Με το πέρας της χθεσινής προπόνησης ενημερώθηκα για μία συμφωνία που έγινε εν αγνοία μου και επικοινώνησα με τον πρόεδρο για να μ΄ ενημερώσει αν όντως ίσχυε η συμφωνία αυτή ή όχι. Μου είπε, πράγματι, ότι η μεταγραφή έγινε, εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος και τελικά αυτή η συμφωνία δεν ισχύει. Θέλω να πω ότι ο πρόεδρος ότι έκανε, το έκανε υπό την πίεση ενίσχυσης της ομάδας και εκτιμώ ότι η πρόθεσή του είναι αγαθή. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα, απλά υπάρχει μια ιεραρχία και ένας προσδιορισμός ρόλων τους οποίους ξεπέρασε».

-Μιλάμε για τον Σπύρο Γόγολο.

«Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα, αλλά το φαινόμενο. Και απ΄ ότι γνωρίζω, εδώ και χρόνια στον Άρη δεν υπήρχε προσδιορισμός ρόλων μέσα στην ομάδα. Εκτιμώ όμως ότι φέτος έχουμε και με βάση αυτούς προχωράμε».

-Πάντως είναι η δεύτερη φορά που δημιουργείται θέμα παραμονής σας ή όχι στον Άρη.

«Ναι και να θυμίσω ότι η προηγούμενη φορά ήταν όταν ο κ. Σκόρδας διεκδίκησε να πάρει στα χέρια του την ομάδα. Ήταν βέβαιο ότι εγώ δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ κάτω από εκείνες τις συνθήκες και έφυγα. Τώρα μιλάμε για άλλη κατάσταση, στην οποία, ναι, υπήρξε μια μετωπική σύγκρουση, θεωρώ όμως επ΄ ωφελεία της ομάδας».

-Επειδή λέγεται, ρωτώ ευθέως: Ράγισε το γυαλί ή όχι;

«Δεν νομίζω! Διότι πρέπει να πιστώσουμε στον πρόεδρο την πρόθεσή του να ενισχύσει την ομάδα και αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Εκείνο όμως που μπαίνει σε αξιολόγηση είναι τα κατά πόσο αυτές οι επιλογές μπορούν να βοηθήσουν άμεσα το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Οι ενστάσεις είναι επ΄ αυτού. Στην προσπάθειά μας, λοιπόν, να βοηθήσουμε, κάποιες φορές ξεπερνάμε τα εσκαμμένα και αυτό δεν επιτρέπεται».

-Ο Καλαϊτζίδης, λοιπόν, μένει και αυτό σημαίνει πως η ομάδα συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία. Ενίσχυση ο κόσμος πότε να περιμένει; Ο χρόνος λιγοστεύει.

«Κοιτάξτε, είναι πανεύκολο να εντάξεις ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Συμπληρώνουν σε αγωνιστικά στοιχεία τους υπάρχοντες; Ποιο είναι τα επίπεδο της εμπειρίας τους; Πόσο μπορούν να προσδώσουν δυναμική στην ομάδα; Με βάση, λοιπόν, αυτά τα ερωτήματα επιλέγουμε ή δεν επιλέγουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που μας προτείνονται. Να περιμένουμε ενίσχυση με βάση το δυναμικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Και σας λέω ότι ίσως χρειαστεί να επιλέξουμε ποδοσφαιριστές που υπό άλλες συνθήκες, ίσως να μην τους επιλέγαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x