Ειδήσεις

Καλντερόν: «Πολλές βολές οι Έλληνες…»

Ο Χοσέ Καλντερόν άφησε αιχμές για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα της Ισπανίας με την Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχασε μόνο από τον Σπανούλη.

Ο Χοσέ Καλντερόν μίλησε για τους λόγους που η Ισπανία έχασε από την Ελλάδα.

«Έγιναν πολλά λάθη, ήμασταν άστοχοι και παίζαμε με μία ομάδα που έπαιζε για τη ζωή της. Πλέον κλείνουμε το κεφάλαιο αυτό και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε το ματς με τη Φινλανδία, μία ομάδα που θέλει προσοχή», τόνισε ο γκαρντ των Μάβερικς και πρόσθεσε: «Ο Σπανούλης έκανε καλό παιχνίδι, όπως συνηθίζει, αλλά δεν κέρδισε μόνος του. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ένα κλέψιμο, ένα ριμπάουντ, ένα τρίποντο… Δεν χάσαμε από τον Σπανούλη. Αυτό είναι σαφές».

Δεν παρέλειψε, δε, να γκρινιάξει για τη διαιτησία. «Οι Έλληνες σούταραν 20 βολές περισσότερες από μας και αυτό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Έτσι, όμως, έκριναν οι διαιτητές. Οι αντίπαλοί μας διείσδυσαν αρκετές φορές και πήραν πολλές βολές».

Τέλος, για την κατάσταση της ομάδας του, είπε: «Είμαστε καλά. Έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν σε δύσκολη θέση κι έχουμε καταφέρει να βγούμε από αυτή. Είναι καλύτερο που ήρθε αυτή η νίκη χθες, από το να έρθει στα προημιτελικά, όπου δεν υπάρχει περιθώριο λάθους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x