Μαχητικά Αθλήματα

Καλεί σε μάχη στις ΗΠΑ τον Τζόσουα ο Ουάιλντερ

Τον Άντονι Τζόσουα θέλει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ στο εγγύς μέλλον ο Ντιοντέι Ουάιλντερ, κάτι το οποίο επανέλαβε για μία ακόμη φορά.

Μπορεί ο επόμενος αγώνας του Ντιοντέι Ουάιλντερ να είναι προγραμματισμένος για τις 4 Νοεμβρίου κόντρα στον Μπερμάν Στίβερν, όμως φαίνεται πως ο 31χρονος πυγμάχος σκέφτεται ήδη τις επόμενες αναμετρήσεις του, καλώντας σε μάχη τον Άντονι Τζόσουα.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα «ThaBoxingVoice», όλοι ξέρουν ότι θέλει να αντιμετωπίσει τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή, τονίζοντας πως αν ο μεταξύ τους αγώνας γίνει στην Αμερική, τότε ο Τζόσουα θα έχει την ιδανική ευκαιρία να συστηθεί στο κοινό των ΗΠΑ.

«Όλοι γνωρίζουν ποιον θέλω να αντιμετωπίσω. Το 2018 θα είναι μια σπουδαία χρονιά, καθώς θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα», υπογράμμισε ο Ουάιλντερ και στη συνέχεια τόνισε πως «αν ο αγώνας γίνει στις ΗΠΑ, τότε ο Τζόσουα θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να συστηθεί στο κοινό των ΗΠΑ, γιατί δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός εδω πέρα. Όλοι θέλουν αυτόν τον αγώνα. Δε χρειάζονται άλλα λόγια, απλώς να παλέψουμε».

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x