Στίβος

Καλές συμμετοχές στα «Χανιά 2014»

Με πολλές καλές συμμετοχές από Έλληνες και ξένους πρωταθλητές στίβου θα διεξαχθούν τα «Χανιά 2014» την ερχόμενη Κυριακή στην κρητική πόλη.

Στους συγκεκριμένους αγώνες, θα πάρουν μέρος η Ρουμάνα αθλήτρια του τριπλούν, Τόμα- Κριστίνα Κάρμεν, με επίδοση 14.29 και ο Σέρβος αθλητής του ύψους, Μίλος Τοντοσίγιεβιτς, με επίδοση 2.21.

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα κάνει στα Χανιά τον πρώτο του δυνατό αγώνα στην καλοκαιρινή σεζόν στη διοργάνωση που το 2012 σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα με εμπόδια.

Ο Αντώνης Μάστορας θα επιδιώξει στα Χανιά να ξεμπερδέψει με το όριο συμμετοχής (2.26 ) στο ύψος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ζυρίχης. Στο επί κοντώ, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το όνομα του Δημήτρη Πατσουκάκη, που στο «Athens Street Pole Vault» ξεπέρασε τα 5.62, ενώ στη δισκοβολία εκείνο του Γιώργο Τρέμου, που βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με 63 μέτρα.

Τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν θα κάνει η Νίκη Πανέττα στο τριπλούν και η Ευαγγελία Γαλένη στο μήκος. Στα 100 μέτρα με εμπόδια, θα συμμετάσχει η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ενώ στο επί κοντώ γυναικών θα αγωνιστούν οι Στέλλα Λεδάκη και Λορέλα Μάνου.

Στη φετινή διοργάνωση, θα δώσουν το «παρών» και κορυφαίοι Κύπριοι πρωταθλητές, όπως οι Απόστολος Παρέλλης (65.36) και Ορέστης Αντωνιάδης (61.77) στη δισκοβολία, η Δήμητρα Αραχωβίτη στα 100 μέτρα με εμπόδια και η Φλωρεντία Κάππα στη σφαιροβολία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x