Euro 2024

Κάλεσε Λοντίγκιν ο Καπέλο

Στην Εθνική Ρωσίας κλήθηκε ο Γιούρι Λοντίγκιν, τον οποίο ήθελε ο Φερνάντο Σάντος για να υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής Ελλάδας.

Τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζενίτ εξαργύρωσε ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος –όπως σας ανέφερε νωρίτερα το sport-fm.gr – κλήθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Ρωσίας από τον Φάμπιο Καπέλο.

Ο 23χρονος παίκτης μετακόμισε το καλοκαίρι από την Ξάνθη στη Ρωσία και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης

Ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθούσε από πέρσι την πρόοδο του νεαρού τερματοφύλακα από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα και, μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα τον είχε καλέσει στην Εθνική Ελλάδας για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ωστόσο, ο Λοντίγκιν απάντησε αρνητικά στην ΕΠΟ, αφού δεν ήθελε να έχει πρόβλημα με την Ζενίτ και είχε δηλώσει την ρωσική υπηκοότητα (για να λογίζεται ως γηγενής) για να παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο 23χρονος γκολκίπερ κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος τον «τσέκαρε» στους αγώνες της Ζενίτ στο πρωτάθλημα και το Champions League και τελικά τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της εθνικής Ρωσίας για τους τελευταίους αγώνες με το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Εφόσον ο νεαρός πορτιέρο αγωνιστεί με τη Ρωσία, τότε αποκλείεται πλέον κάθε πιθανότητα να φορέσει τη «γαλανόλευκη» και η Ελλάδα χάνει έναν από τους πιο εξελίξιμους τερματοφύλακες στην Ευρώπη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x