NBA

Κάλεσμα Νοβίτσκι σε Λεμπρόν

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πρόσφερε τα… κλειδιά του Ντάλας στον Λεμπρόν Τζέιμς για να τον έχει στο πλευρό του στους Μάβερικς.

Ανοικτή πρόσκληση στον Λεμπρόν Τζέιμς για να γίνουν συμπαίκτες στους Μάβερικς απηύθυνε ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Η ομάδα του Τέξας ενισχύθηκε ήδη με τον Τάισον Τσάντλερ με ανταλλαγή από τους Νικς και τώρα επιδιώκει να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς ή του Καρμέλο Άντονι, που αμφότεροι επέλεξαν την ελευθερία από Μαϊάμι και Νέα Υόρκη αντίστοιχα.

«Έλα Λεμπρόν, μπορείς να πάρεις τα κλειδιά της πόλης. Είναι ολο-δικά σου», δήλωσε ο Γερμανός φόργουορντ, που θέλει να αυξήσει τις πιθανότητές του για ένα πρωτάθλημα μετά από αυτό του 2011, όταν το πανηγύρισε απέναντι στον «βασιλιά».

«Όλες οι ομάδες που έχουν χώρο στο salary cap θα προσπαθήσουν να τον πάρουν. Είναι ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ και αν είναι ελεύθερος, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, πρέπει να προσπαθείς να τον πάρεις. Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχουμε, αλλά τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσουμε. Και για τον Καρμέλο, αν υπάρχει δυνατότητα να τον πάρουμε, θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε στην ομάδα», τόνισε.

Όσο για το αν μπορεί να… βοηθήσει για να έρθει ένας σταρ τέτοιου μεγέθους στο Ντάλας, είπε: «Προσπάθησα να πείσω τον Ντερόν Ουίλιαμς κι έμεινε στους Νετς, πήγα στο Λος Άντζελες για να φέρω τον Ντουάιτ Χάουαρντ, αλλά προτίμησε το Χιούστον. Μάλλον δεν τους αρέσω τόσο».

Όσο για τον εαυτό του, καθώς είναι και ο ίδιος ελεύθερος πλέον, τόνισε: «Δεν θέλω να πάω πουθενά και ο Μαρκ Κιούμπαν δεν θέλει να με αφήσει. Ελπίζω η συνάντησή μας για την ανανέωση του συμβολαίου μου να είναι σύντομη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x