Ελλάδα

Κάλεσμα στον κόσμο του ο Πανιώνιος

Τη συμπαράσταση του κόσμου του για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών ζητεί η ΚΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Πανιώνιος δίνει μεγάλη μάχη για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την προβληματική του εκκίνηση στη σεζόν και έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου του στον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών για τη δωδέκατη αγωνιστική. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΚΑΕ ζήτησε από τους φίλους των «κυανέρυθρων» δυναμικό παρών στο προσεχές ματς με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο (10/1) ο Πανιώνιος θα δώσει το πρώτο ματς, για το 2015: θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πάτρας (17.00), με την παρουσία του κόσμου να είναι ανάγκη, για να μπορέσει η ομάδα να πανηγυρίσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Για αυτό και η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους, να βοηθήσουν για μία ακόμη φορά.

Ο Ιστορικός χρειάζεται τον έκτο παίκτη του, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου του. Οι παίκτες θέλουν την ώθηση που ξέρει να δίνει ο κόσμος της ομάδας, για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να προσθέσει άλλη μια επιτυχία.

H διοίκηση προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, έως το τέλος του Ιανουαρίου, με έκπτωση 50% από την ονομαστική τους αξία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x