Γ' Εθνική

Κάλεσμα του ΑΣ στους υποψήφιους επενδυτές

Ο Ερασιτέχνης Άρης έβαλε deadline τη Δευτέρα για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ στα γραφεία του έχει φθάσει επιστολή από άνθρωπο που εκπροσωπεί υποψήφιους επενδυτές.

Επιστολή από τον νομικό Σπύρο Χριστοφορίδη έφθασε στα γραφεία του Ερασιτέχνη Άρη. Μέσω αυτής ερωτάται αν έχει εξουσιοδοτηθεί ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός, να διαπραγματευθεί την πώληση του ποδοσφαιρικού τμήματος στους Ισπανούς ή σε άλλους υποψήφιους επενδυτές και αν έχει μπει κάποιο χρονικό περιθώριο για να γίνει πρόταση.

Όπως και το αν υπάρχει σχετική απόφαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη για εξουσιοδότηση προς τον Γιώργο Γαλανό, ώστε να προχωρήσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για λογαριασμό πελάτη του. Στην επιστολή δεν γίνεται αναφορά ονόματος του επενδυτή, αλλά προφανώς πρόκειται για τον Άλεξ Κάλας.

Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης πήρε θέση επί του θέματος με ανακοίνωση του.

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗ, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ανακοινώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι οποιαδήποτε πρόταση υποψηφίου επενδυτή θα παρουσιαστεί έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία του Ερασιτέχνη (Αλκμήνης 69) και μέχρι τις 15:00 και θα εξεταστεί σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, ουσιαστικά και με αίσθημα ευθύνης.
Ως θεματοφύλακας του Συλλόγου θα προασπίσουμε τα συμφέροντά του και, αφού εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους, θα ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις
», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x