Stoiximan Super League

«Καλή και δουλεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ως μια πολύ καλή ομάδα αλλά και ταυτόχρονα δουλεμένη χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Καλτσάς. Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας πιστεύει ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια δουλεμένη ομάδα, όπως χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο παίκτης της Βέροιας, Νίκος Καλτσάς μιλώντας στην κάμερα της Nova. «Να κερδίσει ο καλύτερος», τόνισε.

Ο Έλληνας επιθετικός της «βασίλισσας του βορρά» μίλησε και για τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα του μετά την έλευση του Ράτκο Ντόστανιτς, επισημαίνοντας πως έχουν δουλέψει σκληρά όσο καιρό είναι στον σύλλογο ο Σέρβος τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι:
«Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και να έχεις 100% πειθαρχία σε αυτά που θα σου πει ο προπονητής για να μπορέσεις να πάρεις κάτι θετικό».

Για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό:
«Είναι μία καλή και δουλεμένη ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες και έμπειρους και νέους και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για τις καλές εμφανίσεις της Βέροιας από τη στιγμή που ήρθε ο Ντόστανιτς:
«Έχουμε δουλέψει σκληρά όλες αυτές τις ημέρες που είναι ο κύριος Ντόστανιτς εδώ και καθημερινά προσπαθούμε να καταλάβουμε τη νοοτροπία που θέλει να περάσει στην ομάδα και για αυτό υπάρχει αλλαγή στην εικόνα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x