Stoiximan Super League

Κάλιο αργά, παρά ποτέ

Το αργότερο την Παρασκευή φτάνει στην Αθήνα ο Ντάνιελ Πράνιτς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Σήμερα κρίνεται του Μπαλμπόα. Στην έξοδο τουλάχιστον τέσσερις κομμένοι. Νέοι διακανονισμοί με «πρώην».

Η αναμονή και η… υπομονή του Παναθηναϊκού για τον Ντάνιελ Πράνιτς ήταν μεγάλη, αλλά τουλάχιστον θα ανταμειφθεί. Χθες υπήρξε νέα επαφή με την πλευρά του Κροάτη μέσου, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα το αργότερο την Παρασκευή για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο «τριφύλλι». Αυτή πιθανότατα θα γίνει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του με τους Πορτογάλους.

Στο μεταξύ, κι ενώ χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά, σήμερα κρίνεται το μέλλον του Αντριάν Μπαλμπόα. Ο 19χρονος φορ προπονήθηκε χθες για δεύτερη μέρα με τους «πράσινους», έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου θα ανακοινώσει σήμερα την απόφασή του. Το πιθανότερο είναι να υπογράψει, αφού πρόκειται για μία προσθήκη χαμηλού κόστους.

Του… αδειάζουν τη γωνιά

Μετά τον Βιτόλο που «έκλεισε» στην Ελαζίγκσπορ, αλλά και τον Σο που αν δεν υπογράψει στην ίδια ομάδα θα κλείσει ως ελεύθερος σε κάποια άλλη, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να απαλλαγεί και από άλλα τουλάχιστον δύο συμβόλαια παικτών που είναι εκτός πλάνων. Ο Τοτσέ οδεύει προς την επιστροφή του στη Σαραγόσα, ενώ ο Πίντο βρίσκεται κοντά στη Στεάουα. Εξελίξεις αναμένονται και για τον Κουίνσι, ενώ αντίθετα δεν έχει βρεθεί ακόμη ομάδα για Φορναρόλι και Βελάσκες.

*Σε επαφές με πρώην παίκτες της ομάδας, στους οποίους οφείλονται χρήματα, βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ με σκοπό να υπογράψουν νέους διακανονισμούς για να αποφευχθεί ο κίνδυνος προσφυγής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x