Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Μίλησε η εμπειρία τους στα κρίσιμα σημεία»

Στην εμπειρία των αθλητριών του Αζερμπαϊτζάν στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής βόλεϊ γυναικών από τα τελικά του World League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως το ματς ήταν ίδιο με αυτό του Σαββάτου και θεωρεί πως τους δημιούργησαν προβλήματα στην υποδοχή, αλλά και πως οι Αζέρες διαθέτουν αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Στάθηκε στην καλή προσπάθεια και παρουσία των Ελληνίδων διεθνών και έδωσε σύνθημα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι κύλησε περίπου όπως το χθεσινό, με μία διαφορά στο σετ που πήραμε τόσο εύκολα. Καταφέραμε και δημιουργήσαμε τεράστια προβλήματα στην υποδοχή τους, αλλά και πάλι πιστεύω ότι ήμασταν ψηλά σε μπλοκ-άμυνα και επίθεση. Ήταν αρκετά ισορροπημένα τα νούμερα και αυτό είναι ίσως ένα θετικό δείγμα, γιατί, όπως έχουμε πει, το Αζερμπαϊτζάν είναι μία ομάδα που έπαιξε σε πρόσφατες μεγάλες διοργανώσεις και έχει αθλήτριες υψηλού επιπέδου.

Στα κρίσιμα σημεία βγήκαν μπροστά οι έμπειρες παίκτριες που διαθέτει και έκαναν τη διαφορά. Ωστόσο, νομίζω ότι και στα δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών σε όλη τη διοργάνωση, ήταν ενάμιση μήνας με αρκετή δουλειά. Τους εύχομαι καλή ξεκούραση, γιατί η προσπάθεια δεν τελειώνει στο Ευρωπαϊκό Λιγκ, καθώς υπάρχουν και τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x