Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Να έχουμε υπομονή»

Υπομονή ζήτησε απ' τους παίκτες του ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος, παρά τη νίκη στο κλειστό του Ρέντη, τόνισε πως υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα σημεία κλειδιά που χάρισαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και στην προσοχή που χρειάζεται η συνέχεια της σειράς των τελικών στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα προβλήματα κούρασης που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ζητώντας υπομονή απ' τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

«Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες αλλαγές που αποσυντόνισαν και μας δυσκόλεψαν πολύ στο να χαλάσουμε την υποδοχή τους με Κοκκινάκη, Χριστοφιδέλη και Στεφάνου. Ανέβασαν την απόδοση τους στην επίθεση κι έτσι δυσκολευτήκαμε κι εμείς. Χάσαμε την υπομονή μας, δεν λειτουργούσαμε σωστά και κάναμε κάποια λάθη που δεν συνηθίζουμε, αλλά είναι και θέμα κούρασης. Μετά μίλησα στους παίκτες μου και να τους πείσω ότι πρέπει να έχουν υπομονή γιατί σε αυτές τις μεγάλες σειρές από παιχνίδια, είναι λογικό να υπάρχουν μεταπτώσεις. Μετά παίξαμε πιο απελευθερωμένα και δεν σκεφτόμασταν τόσο τον στόχο που ήταν η νίκη, προσπαθούσαμε να κάνουμε καλές φάσεις. Στο πέμπτο σετ μπήκαμε πάρα πολύ αποφασισμένα με πολλά μπλοκ, σπασίματα και άμυνες. Εκεί δεν υπήρχε πλέον αμφιβολία. Το παιχνίδι της Τετάρτης θέλω να το δούμε σαν ένα παιχνίδι της σειράς. Αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αν και πότε θα το σηκώσουμε, το χάνουμε το παιχνίδι στο μυαλό. Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή, να κάνουμε αυτά που λέμε τακτικά και μετά θα δούμε ποιος θα είναι ο τελικός νικητής». 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x