Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Πρέπει να… φορτίσουμε»

Στην κούραση μετά τα δύσκολα παιχνίδια των ημιτελικών στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως πρέπει να… φορτίσουν οι μπαταρίες τους.

Στην ασταθή απόδοση και των δύο ομάδων στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της Volleyleague.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» αναφέρθηκε στην κούραση των παικτών του, και ιδιαίτερα των Γκόμεζ και Κουρνέτα, μετά τη δύσκολη σειρά των ημιτελικών.

«Και οι δύο ομάδες δεν είχαμε σταθερή απόδοση. Αυτό οφείλεται στην κούραση και τα δυνατά ματς των ημιτελικών. Είναι μια δυσκολία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ο Γκόμεζ και ο Κουρνέτας είναι αρκετά κουρασμένοι. Πρέπει να βρούμε... φορτιστές να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας».

Ο Λούκας Ρανγκέλ, από την άλλη, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος ενόψει της συνέχειας, χαρακτηρίζοντας σημεία κλειδιά το μπλοκ και την άμυνα.

«Είναι ένα μεγάλο βήμα, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε. Έχουμε ματς στην Αθήνα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ξέραμε πώς παίζει ο Ολυμπιακός και τον αντιμετωπίσαμε. Είχαμε καλό μπλοκ και άμυνα. Έτσι ήρθε η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x