Super League 2

Καλό… καλοκαίρι

Αναβλήθηκε η δίκη των οπαδών της ΑΕΚ για τις 17 Ιουνίου. Απών ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, παρόντες ΠΑΕ και… ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε όσα συνέβησαν.

Για τις 17 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη των οπαδών της ΑΕΚ που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για όσα συνέβησαν ανήμερα των Φώτων σε βάρος του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου, αλλά και για το επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο.

Η πλευρά του Δήμου ζήτησε αναβολή (είχε άλλη δίκη ο δικηγόρος τους), με τον δήμαρχο να απουσιάζει, ενώ η έδρα έκρινε πως από τη στιγμή που υπήρχαν αρκετά προς διευκρίνιση ζητήματα και ήταν απαραίτητες κάποιες καταθέσεις, ήταν αδύνατο να γίνει κανονικά η δίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως κατέπεσαν οι ποινικές κατηγορίες για εξύβριση και απειλή, καθώς η δημοτική αρχή δεν πλήρωσε το παράβολο που απαιτούνταν.

Από νωρίς το πρωί περισσότεροι από 500 οπαδοί της ΑΕΚ ήταν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων διαδηλώνοντας για την αθώωση των ομοϊδεατών τους, κατά του Δήμου και υπέρ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε σημαντική εκπροσώπηση, από τον πρόεδρο Βαγγέλη Ασλανίδη, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλη Δημητριάδη, τον πρόεδρο του συνδέσμου Παλαιμάχων, Στέλιο Σεραφείδη, αλλά και τον προπονητή των ακαδημιών, Μιχάλη Παυλή. Παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη, που όταν αποχώρησε αποδοκιμάστηκε έντονα, ενώ η πλευρά του Δήμου εξέφρασε ανησυχία για επεισόδια λέγοντας πως «… θα φύγουμε από εδώ με ελικόπτερο». Πάντως δεν σημειώθηκε κανένα παρατράγουδο και οι αντιδράσεις περιορίστηκαν στα συνθήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x