Stoiximan Super League

Καλό θέαμα και… καλό καλοκαίρι

Χωρίς νικητή (2-2) έληξε το φιλικό του Πανθρακικού με τον Άρη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου για τις δύο ομάδες.

Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Άρη με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από δύο φορές.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς και για τους δύο συλλόγους την τρέχουσα σεζόν, αφού σε λίγες μέρες οι παίκτες τόσο του Πανθρακικού όσο και του Άρη θα αφήσουν τις… προπονήσεις για να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στο παιχνίδι ο Άρης ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο 4’ με τον Παπαστεριανό, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ωστόσο, ο Πανθρακικός μετά από λίγο και συγκεκριμένα στο 16’ με τον Καστσελάν έφεραν το ματς στα ίσα.

Αν και φιλικό το ματς είχε καλό ρυθμό τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι με τον Τζάνη στο 62’ πήραν «κεφάλι» στο σκορ, όμως δεν το χάρηκαν, αφού στο 70’ ο Τριανταφυλλάκος με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης: Βελλίδης, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καραγιάννης, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης.

Η ενδεκάδα του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Χρήστου, Μελίσσης, Καθάριος, Μίνγκας, Χέφντρααντ ,Πόπτσης, Τζάνης, Αλέξιο,Κατσελάν, Σκλιοπίδης.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x