Stoiximan Super League

«Καλύτερη από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

'Ετοιμος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος χαρακτήρισε την ισπανική ομάδα ανώτερη από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Υποψιασμένος για τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Μιλώντας για την δύσκολη πρεμιέρα των Πειραιωτών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε τον σεβασμό του στους Ισπανούς, επισημαίνοντας ότι αυτή την περίοδο βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση ακόμα και από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σέρβος μέσος:

Για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Η Ατλέτικο είναι αυτή την στιγμή καλύτερη από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα! Νομίζω μπορούν να κερδίσουν ξανά την Πριμέρα Ντιβιζιόν όπως έκαναν και πέρσι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Βέβαια όταν παίζεις στο γήπεδό σου, στόχος είναι η νίκη. Αλλά όπως είπα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Για εμένα είναι μέσα στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης πλέον. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε την νίκη για τον Ολυμπιακό».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το επίπεδο ετοιμότητας των «ερυθρολεύκων»: «Ήταν ένα νορμάλ παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε καλά, είχαμε συγκέντρωση και μεγάλη κατοχή της μπάλας, οπότε φυσιολογικά επικρατήσαμε και μάλιστα με ένα καλό σκορ όπως το 3-0. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του. Είμαι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπορώ όμως να ανταποκριθώ απόλυτα στις ανάγκες του παιχνιδιού της Τρίτης. Για εμένα είναι και πιο απλό τώρα γιατί γνωρίζω ακριβώς την φιλοσοφία της ομάδας, τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται και τι ζητάει ο προπονητής από εμένα. Ξέρω τον ρόλο μου στην μεσαία γραμμή και τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x