Βόλεϊ

«Καλύτερη απ’ το πρώτο ματς η ΑΕΚ»

Την σιγουριά του ότι η ΑΕΚ θα επικρατήσει του Ολυμπιακού και στο δεύτερο ματς της σειράς των τελικών της Α1 βόλεϊ γυναικών εξέφρασε ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ενόψει το ματς στου Ρέντη.

Αισιόδοξος για το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 βόλεϊ γυναικών είναι ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ενόψει του δεύτερου ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αντιμετωπίζει τα προβλήματα των τραυματισμών των Γιακουμή και Φερνάντες –τράβηγμα στη γάμπα και οι δύο- όμως θα συμμετέχουν κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

«Είναι μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση, ένα καινούργιο παιχνίδι, όπου όλα ξεκινούν από μηδέν. Θέλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, με καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την τακτική μας όσο το δυνατόν καλύτερα και να μπορέσουμε να κάνουμε μία νίκη στο Ρέντη…», είπε αρχικά ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ περιμένει «πιο δυνατό τον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω ότι κι εμείς θα είμαστε ακόμη καλύτεροι από το πρώτο ματς και με μεγαλύτερο ζήλο και πίστη για να πετύχουμε το στόχο μας», ενώ αναφερόμενος στις τρεις ήττες που έχει η ομάδα του στο Ρέντη τόνισε: «Το ότι δεν έχουνε κερδίσει φέτος σε τρία ματς στην έδρα του Ολυμπιακού δεν παίζει κανένα ρόλο και ίσως ήρθε ή ώρα να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Κάθε ματς είναι διαφορετικό κι έτσι το βλέπουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x