Ισπανία

Καλύτερη η Ρεάλ με Αντσελότι

Τους αριθμούς του Ζοσέ Μουρίνιο στην τελευταία του σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπερνάει ο Κάρλο Αντσελότι, όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει τα ρεκόρ του Πορτογάλου τεχνικού στο πρωτάθλημα.

Σαφής είναι η βελτίωση που έχει σημειώσει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Στην τρίτη και τελευταία σεζόν με τον Πορτογάλου προπονητή, η «βασίλισσα» είχε παραιτηθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους στο Champions League (πίσω από τη μετέπειτα φιναλίστ Ντόρτμουντ).

Με τον Αντσελότι, όμως, η διαφορά στο πρωτάθλημα με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα είναι στο -6, ενώ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχουν 10 βαθμούς και είναι μπροστά από την Γιουβέντους.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι δικαίο για τον Μουρίνιο να τον συγκρίνουν με τον Αντσελότι, αφού με τον «εκλεκτό» η Ρεάλ κατάφερε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 100 βαθμούς, και στην ίδια με τώρα περίοδο, είχαν 34 βαθμούς στην Primera Division και είχαν το απόλυτο στο Champions League.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x