Ελλάδα

«Καλύτερο το Ρέθυμνο από τον Ολυμπιακό»

Κατά την αποχώρησή του από την κλήρωση της Α1, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πέταξε την ατάκα πως το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό…

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» θα γίνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ χωρίς την παρουσία οπαδών λόγω της τιμωρίας των «ερυθρολεύκων».

Χαμογελαστός, ο κ Γιαννακοπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους έδωσε τη δική του εκδοχή για τη δυναμικότητα των φετινών ροστερ:

«Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας στο πρωτάθλημα. Με βάση τα ρόστερ που υπάρχουν μέχρι τώρα, το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ετσι κι αλλιώς όλοι θα παίξουμε με όλους. Δεν έχουν σημασία οι αγώνες. Ελπίζω να γίνει ένα πρωτάθλημα που θα μείνει μακριά από τη βία. Δίχως να υπάρχουν αντιπαλότητες που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού. Το πρωτάθλημα να κριθεί εντός των αγωνιστικών γραμμών. Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να βάλουν στοπ στη λεκτική βία. Δεν πρέπει να υπάρχουν βωμολοχίες στα γήπεδα γιατί από εκεί ξεκινάει κάθε μορφή βίας. Σε τέτοια κρούσματα οι διαιτητές οφείλουν να σταματούν το παιχνίδι, να αδειάζουν τα γήπεδα μέχρι να καταλάβει ο κόσμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x