Super League 2

Καμία σχέση με την «Αγια-Σοφιά»

Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν από το «μπλοκάρισμα» των χρημάτων της Περιφέρειας στον Παναθηναϊκό, κάτι που προκάλεσε απορίες σε σχέση με το χτίσιμο της «Αγια-Σοφιάς».

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της «ανακαίνισης» της Λεωφόρου για τον Παναθηναϊκό με το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, όπως προκύπτει από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει τρεις λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν δείχνουν να προβληματίζονται από τις εξελίξεις για το «Απόστολος Νικολαΐδης», με το μπλοκάρισμα των χρημάτων της Περιφέρειας Αττικής από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Πρώτα από όλα, στην Λεωφόρο θα υπάρξει ανάπλαση του γηπέδου που ήδη υπάρχει, ενώ στον «Δικέφαλο» μιλάμε για ένα νέο γήπεδο. Δεύτερον, στο «τριφύλλι» έχουν το θέμα με τον Βοτανικό, που στα… χαρτιά είναι ένα πρότζεκτ που μέσα στα επόμενα χρόνια μπορεί να υλοποιηθεί.

Τέλος, υπάρχει το οικονομικό, αφού οι «πράσινοι» θα κάνουν τις όποιες εργασίες με το 100% της χρηματοδότησης, ενώ στην περίπτωση της ΑΕΚ πρόκειται για το 27%, δηλαδή το 1,3 του συνολικού κόστους του έργου.

Από εκεί και πέρα, στην «Ένωση» τονίζουν πως έχουν κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο για να είναι καθ’ όλα νόμιμοι και να καταφέρουν να εξασφαλίσουν μέσα στο μήνα την οικοδομική άδεια για να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι επαφές με το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΕΚΑ είναι καθημερινές, έτσι ώστε αν προκύψει κάποιο «κόλλημα» αυτό αμέσως να λυθεί και να μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τα έγγραφα για να χτίσουν την «Αγια-Σοφιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x