Επικαιρότητα

Καμμένος για μήνυση κατά δημοσιογράφων: Το έκανα για να προστατέψω το παιδί μου (video)

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε ο Πάνος Καμμένος, για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου.

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε ο Πάνος Καμμένος, για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, από τα Παραπολιτικά?.

«Η σύλληψη δεν αφορά δημοσίευμα, αλλά οι αναφορές στον ανήλικο γιο μου, που δεν έχει ανέβει ποτέ στην Αθήνα, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι κάνει παρέα με την Ρούπα, ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο, έγιναν σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.



«Όλο αυτό ξεκίνησε από το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποφάσισαν την μία φορά να φωτογραφίσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου, τους οποίους φωτογράφισαν μέσα στο σπίτι και την επόμενη εμπλέκοντας τον 15χρονο γιο μου», ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας και τόνισε: «Δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιο μου, θα στιγματιστεί για μια ζωή. Επειδή είναι γιος μου, τον καταστρέφει για πάντα στη ζωή του», είπε αναφερόμενος στους παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής και διερωτήθηκε:

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x