Επικαιρότητα

Καμμένος: Ο αλβανικός εθνικισμός πίσω από τη φωτογραφία του αλβανικού αετού

Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε πως θα ερευνηθεί πώς οι επτά στρατιώτες και οι γονείς τους έλαβαν την ελληνική υπηκοότητα.

Στην ευρύτερη προσπάθεια του αλβανικού εθνικισμού να δημιουργήσει προβλήματα με την Ελλάδα απέδωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος την υπόθεση με τους επτά νεοσύλλεκτους στρατιώτες που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Υποστήριξε πως υπάρχει προσπάθεια αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, η οποία αντανακλάται στις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Μιλώντας στον ANT1, ο κ. Καμμένος είπε ότι έχει ζητήσει να εξαντληθούν οι πειθαρχικές και οι ποινικές ευθύνες με βάση τον στρατιωτικό κώδικα, και να διερευνηθούν οι σχέσεις των επτά στρατιωτών με το αλβανικό εθνικιστικό στοιχείο.

Επίσης, σημείωσε πως θα ερευνηθεί πώς οι ίδιοι αλλά και οι γονείς τους έλαβαν την ελληνική υπηκοότητα.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του στην Αμερική, ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος δήλωσε ανοιχτά υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας πως υπέρ του νέου αμερικανού προέδρου είναι και οι «περισσότεροι Έλληνες».

«Και χαίρομαι που βρίσκονται δίπλα του αρκετοί Ελληνοαμερικανοί. Όλοι θέλουμε η Ελλάδα να έχει έναν ισχυρό σύμμαχο στην Αμερική για μα γλυτώσουμε από αυτό το λούκι που μας έχουν βάλει οι γερμανοί εδώ και πέντε χρόνια», προσέθεσε.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x