Σκωτία

Έγινε της ανατροπής

Η Μάδεργουελ προηγήθηκε με δυο γκολ απο νωρίς της Χιμπέρνιαν, κατάφερε να ισοφαριστεί, έμεινε πίσω στο σκορ στο 80' και εν τέλει πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 3-3 στο... παρα πέντε.

Μεγάλο ματς και άκρως παραγωγικό ήταν αυτό της Χιμπέρνιαν απέναντι στην Μάδεργουελ, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 3-3 και οι ανατροπές του σκορ να… «πέφτουν» βροχή.

Η Μάδεργουελ ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο το σημερινό παιχνίδι και φρόντισε να το δείξει με το καλημέρα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή για να «καθαρίσουν» το ματς και τα κατάφεραν χάρη στα τέρματα των Σάτον και Ένσγουορθ με την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν αντίδραση σε αυτή την απότομη εξέλιξη και δυο λεπτά πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο μείωσαν σε 2-1. Το δεύτερο μέρος ήταν κομμένο και ραμμένο στην Μάδεργουελ, η οποία έδειχνε πως κρατούσε την νίκη στα χέρια της.

Στο 76’ όμως ο Νέλσον είχε διαφορετική άποψη και την ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Το 2-2 έδειχνε πως τελικά θα ήταν και το τελικό σκορ και πως η Χιμπέρνιαν είχε κάνει την υπέρβαση της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αφού ο Χέφερναν πέταξε την μπάλα στο πλεκτό και έκανε το comeback διαμορφώνοντας το 3-2 για τους γηπεδούχους.

Ο δείκτης του σκορ δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Σάτον - με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα - έδωσε το φιλί της ζωής στην Μάδεργουελ «κλέβοντας» το τρίποντο απο την Χιμπέρνιαν

31η αγωνιστική

Σάββατο 8/3

Χιμπέρνιαν – Μάδεργουελ 3-3
(43’ Φόρστερ, 76’ Νέλσον,79’ Χέφερναν – 12’, 90+2' Σάτον, 29’ Ένσγουορθ)

Κιλμάρνοκ – Χαρτς 4-2
(27’αυτ. Γουίλσον,49’,51’ Μπόιντ,72’ Γκάρντιν – 30’ Κάρικ,69’ Νίκολσον)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x