Gossip

Κάνει καριέρα boxer η δασκάλα μοντέλο που έγινε διάσημη για τις γυμνές της φωτογραφίες

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκαν γυμνές φωτογραφίες της στο σχολείο που δίδασκε, η 39χρονη δασκάλα Joanne Salley άλλαξε επάγγελμα και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μποξ

Όταν οι μαθητές του σχολείο αρρένων στο Harrow άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις γυμνές φωτογραφίες της δασκάλας τους που είχαν βρει σε memory stick που είχε ξεχάσει σε εργαστήριο του σχολείου, η 39χρονη σήμερα Joanne Salley ένιωσε την γη να φεύγει κάτω από τα πόδια της.

Η απροσεξία της στάθηκε καταστροφική για την καριέρα της ως εκπαιδευτικού, αφού έχασε την δουλειά των ονείρων της ως καθηγήτριας καλών τεχνών.

inner

Πρώην Miss Βόρεια Ιρλανδία, η Salley ασχολήθηκε με το μπαλέτο, το πόλο ενώ τελευταία περνά όλο και περισσότερο χρόνο στο ιδιωτικό club KX Gym.

inner

"Λάτρευα το Harrow από τα βάθη της καρδιάς μου. Τα αγόρια ήταν φανταστικά. Αυτό το σχολείο ήταν η ζωή μου. Κανείς δεν έμαθε τι πέρασα και αυτό που με τσαντίζει είναι η ρετσινιά της «γυμνόστηθης δασκάλας» που με ακολουθεί εδώ και 4 χρόνια", σημειώνει η ίδια.

"Ήμουν ένα σεμνό κορίτσι από μία θρησκευόμενη οικογένεια της Βόρειας Ιρλανδίας. Δούλεψα σκληρά, πήγα στο Cambridge και μετά έπιασα δουλειά σε ένα από τα καλύτερα σχολεία της χώρας. Μετά συνέβη ότι συνέβη και τώρα έχω την ταμπέλα. Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό", συμπληρώνει.

inner

Σε μία νύχτα η Salley έγινε μία viral superstar.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Vanessa Williams, η οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί από Μις Αμερική μετά από ένα παρόμοιο σκάνδαλο με γυμνή φωτογραφία το 1984, τελικά έγινε τον περασμένο μήνα αποδέκτης συγγνώμης από τον οργανισμό της που διοργανώνει τον διαγωνισμό της Μις Αμερική.

inner

Σήμερα η Salley μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ αγώνων box, της ζωγραφικής, ενώ ξαναβαφτίστηκε χριστιανή και σχεδιάζει να διασχίσει με ποδήλατο την Χιλή, την πιο μακριά χώρα του κόσμου, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Αυτό που όπως λέει θέλει να κάνει είναι να εμπνέει τους ανθρώπους, αφού δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στα ρινγκ για πολύ καιρό ακόμα.

inner

Πηγή: Newmoney.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x