Stoiximan Super League

Περιμένουν στον ΟΦΗ...

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει από την εταιρία του Κατάρ, Royal Group Holdings, η οποία είχε κάνει πρόταση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΦΗ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του Ερασιτέχνη της ΠΑΕ.

Κανένα νεότερο δεν υπάρχει σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε η Royal Group Holdings για την αγορά του ΟΦΗ. Η εταιρία από το Κατάρ είχε κάνει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στο πρόσφατο Γ.Σ. των Κρητικών, για την απόκτηση του 69% των μετοχών της Κρητικής ΠΑΕ.

Στον ΟΦΗ είχε συσταθεί μία πενταμελής επιτροπή προκειμένου να διερευνηθεί το ποιόν της εταιρίας ώστε να ξεκαθαριζόταν αν το ενδιαφέρον ήταν όντως υπαρκτό.

Εν τέλει, η επιτροπή αποδέχτηκε την πρόταση, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας ότι στην πρόταση φαίνεται να υπάρχουν κάποια κενά, έχοντας παράλληλα ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους διευκρινήσεις σχετικά με την εταιρία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Για ενημέρωση του κόσμου παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία που αφορούν την πρόταση ενδιαφέροντος από τη Royal Group HOLDINGS.

Μετά τον ορισμό Επιτροπής που συστήθηκε από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της οποίας έργο είναι η συγκέντρωση στοιχείων για την παραπάνω πρόταση, όπως είχαμε υποχρέωση και μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις η Επιτροπή έθεσε στη διάθεση των ενδιαφερομένων όποια στοιχεία ζητήθηκαν πλην της έκθεσης των ορκωτών λογιστών γιατί θεώρησε ότι δεν πρέπει να δοθούν δεδομένα της εταιρίας στη δημοσιότητα και στη χρήση των πάντων σε αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων.

Η Επιτροπή περιμένει όπως έχει υποχρέωση από τους ενδιαφερόμενους να τηρήσουν αυτά που έχουν προτείνει και έχουμε αποδεχτεί προκειμένου να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή έχει την αίσθηση ότι στη συγκεκριμένη πρόταση υπάρχουν ορισμένα κενά και ζητά διευκρινήσεις που είναι απαραίτητες. Εμείς πάντως είμαστε στη διάθεση των πάντων για ενημέρωση και πάντα για το συμφέρον της ΠΑΕ ΟΦΗ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x