Αγγλία

«Κανονιέρης» ο Γκάμπριελ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Γκάμπριελ Παουλίστα απ’ την Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την προσθήκη του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά ως «κανονιέρης».

Παίκτης της Άρσεναλ είναι και τυπικά ο Γκάμπριελ Παουλίστα. Ο 24χρονος στόπερ (που παίζει και στα άκρα της άμυνας) υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες» δίχως να γίνει γνωστή η ακριβής χρονική διάρκεια αυτού και πλέον μετά την καθιέρωσή του στη Βιγιαρεάλ, καλείται να αποδείξει τις δυνατότητές του και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League.

Υπενθυμίζεται πως οι Λονδρέζοι δαπάνησαν ένα ποσό της τάξεως των 13 εκατ. ευρώ, ενώ ως έμψυχο αντάλλαγμα έδωσαν στο «κίτρινο υποβρύχιο» δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν τον Τζόελ Κάμπελ. Ο νεοαποκτηθείς άσος της ομάδας του Βενγκέρ ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον πρώην πλέον σύλλογό του που σε 19 ματς έχει δεχθεί 17 γκολ κι όσο να 'ναι ο Γκάμπριελ έχει βάλει το... χεράκι του σε αυτή την επιτυχία.

«Προέρχομαι από μια ομάδα που δεν είναι τόσο… μεγάλη στη Βραζιλία. Πήγα στην Ισπανία και αυτό ήταν το πρώτο μου μεγάλο όνειρο, να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Εδώ και καιρό είχα μεγάλη επιθυμία να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά από τη κουβέντα που είχα με την οικογένειά μου, αποφασίσαμε πόσο σπουδαίο είναι που ήρθα πλέον εδώ, σε ένα κλαμπ όπως η Άρσεναλ. Οι οπαδοί της ομάδας μας να είναι σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους πάντες. Το σημαντικό δεν είναι να παίζω εγώ καλά, αλλά να βοηθάω όλους τους συμπαίκτες και την ομάδα. Να περιμένουν στο γήπεδο έναν Γκάμπριελ με μεγάλη θέληση για επιτυχίες», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x