Στίβος

Κανονικά ο Άιζακ Μακουάλα στον αποψινό τελικό!

Ο σπρίντερ της Μποτσουάνα, Άιζακ Μακουάλα θα αγωνιστεί κανονικά στον αποψινό τελικό των 400μ. παρά το γεγονός ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που προσβλήθηκαν με γαστρεντερίτιδα.

Εκτεταμένα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ώρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημαω Στίβου του Λονδίνου. Ένας από τους αθλητές που προσβλήθηκαν είναι και ο Άιζακ Μακουάλα, ο οποίος χθες αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα 200μ. λόγω αδιαθεσίας. Ωστόσο σήμερα, θα λάβει μέρος κανονικά στον τελικό των 400μ.!

«Θα ήταν απογοητευτικό άμα συνέβαινε» δήλωσε εμφανώς φορτισμένος ο Άιζακ, ενώ επίσης φορτισμένες ήταν και οι υπόλοιπες δηλώσεις του που σχετίζονται με τον αγώνα που έχασε χθες(200μ.):

«Θα μπορούσα να τρέξω. Έκανα καλά την προθέρμανση μου και ήμουν έτοιμος να τρέξω. Νιώθω ξανά έτοιμος, για σήμερα. Είναι κακό. Μερικές φορές νιώθω συντετριμμένος. Χτες ήμουν έτοιμος. Είχα δουλέψει πολύ σκληρά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Λονδίνο, μερικοί Γερμανοί και Καναδοί αθλητές προσβλήθηκαν με γαστρεντερίτιδα και το σύνολο αγγίζει τουλάχιστον τους 30.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν οι άρρωστοι αθλητές ανέφερε σε ανακοίνωση της ότι «οι έλεγχοι που έγιναν για τις συνθήκες υγιεινής δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα. Η πηγή της επιδημίας δεν είναι δική μας ευθύνη».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x