Ελλάδα

Καπίνο: «Έχουμε καταφέρει πολλά»

Για τις εμπειρίες του απ’ την Εθνική Ελπίδων, αλλά και απ’ όσα είδε στην Ανδρών μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέφανος Καπίνο, σχολιάζοντας και την παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο.

Για τον άδοξο αποκλεισμό της Εθνικής Ελπίδων απ’ τα τελικά του Euro μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέφανος Καπίνο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας αναφέρθηκε στις εμπειρίες που απέκτησε η ομάδα απ’ την παρουσία της στα προκριματικά, τονίζοντας πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να σταθούν στην ανδρική ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, αλλά και για την μεταγραφή του στη Μάιντς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο στους Γιώργου Χελάκη και Σωτήρη Ταμπάκο:
Για τον χθεσινό αποκλεισμό της Εθνικής Ελπίδων:
«Όχι δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Όλα εμπειρίες είναι… Ήταν κάτι δύσκολο. Ήταν μια φουρνιά παιδιών, είμαστε έξι χρόνια μαζί και ουσιαστικά τελειώνει. Είναι πρωτόγνωρο να μην βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης».

Για το τι έφταιξε:
«Ήμουν σε λίγα παιχνίδια με την ομάδα αυτή και αποδίδω τον αποκλεισμό στην απουσία κάποιων παικτών από την ομάδα σε κρίσιμα παιχνίδια. Έχουμε καταφέρει πολλά σαν ομάδα και με τον κόουτς, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Και αγωνιστικά και μη. Βέβαια υπάρχουν παιδιά. Έχουμε αποδείξει ότι υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες. Οπότε και αρκετοί παίκτες από την Ελπίδων μπορούν να περάσουν στην Ανδρών και εκεί θα φτιαχτεί κάτι νέο και καλό».

Για την Εθνική ανδρών και το πρώτο της παιχνίδι -αυτό με την Ρουμανία:
«Η μετάβαση στην νέα ομάδα στην Ανδρών δεν είναι εύκολη. Ο προπονητής είχε μια εβδομάδα να περάσει τη φιλοσοφία του, πράγμα πολύ δύσκολο. Εγώ δεν είδα κάτι το λανθασμένο. Δούλεψε το παιχνίδι και έδειξε μεγάλη θέληση για να προσφέρει στην Εθνική».

Για την μεταγραφή του στη Μάιντς:
«Ήταν ένα μεγάλο βήμα. Στάθηκα λίγο άτυχος στα παιχνίδια. Μείναμε εκτός Ευρώπης και στο Κύπελλο ήμουν τραυματίας. Μείνανε μόνο τα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x