Euro 2024

Καπίνο: «Έχουμε την ποιότητα»

Σίγουρος για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας και πως αυτές μπορούν να δώσουν τη νίκη απέναντι στη Σλοβακία, εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο.

Απόλυτα βέβαιος πως η Εθνική ομάδα είναι σε θέση να πάρει τη νίκη απέναντι στη Σλοβακία εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο. Ο νεαρός γκολκίπερ, με δηλώσεις του πριν την προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την Δευτέρα, τόνισε πως οι διεθνείς θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος για να πάρουν την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά:


«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όμως εμείς έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα να πάρουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς. Έχουν καλούς παίκτες, που είναι πολύ δυνατοί στο ένας εναντίον ενός, θέλουν το παιχνίδι για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, αλλά πιστεύω πως εμείς, θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.
Είμαστε καλύτεροι, ο κόσμος πρέπει να είναι πάλι δίπλα μας, η στήριξη που μας προσφέρει είναι πολύτιμη. Θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που μας αναλογούν για να τερματίσουμε πρώτοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x