Στίβος

Καραλής στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν έχω ταβάνι - Το επί κοντώ γίνεται το εθνικό μας αγώνισμα»

Την πίστη του ότι μπορεί να καταφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις από την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Εμμανουήλ Καραλής.

Πεπεισμένος ότι η επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου είναι απλά ο προάγγελος νέων διακρίσεων στο μέλλον εμφανίστηκε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Γιώργο Χελάκη-Σωτήρη Κωσταβάρα, ο νεαρός πρωταθλητής εξέφρασε την πίστη ότι θα έρθουν και καλύτερες επιδόσεις από το 5,80 που τον έφερε στην πέμπτη θέση.

Παράλληλα εμφανίστηκε βέβαιος ότι η χώρα μας χτίζει σιγά-σιγά μια σχολή στο άλμα επί κοντώ και ότι αυτό θα γίνει σταδιακά το εθνικό μας άθλημα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Καραλής

Για το πώς συμβαίνει να έχουμε καλούς επικοντιστές στην Ελλάδα και αν θεωρεί ότι έχει ταβάνι ως αθλητής: «Έχουμε αρχίσει και χτίζουμε μια σχολή ως χώρα. Έχουμε πολύ καλό δυναμικό προπονητών, οι οποίοι ψάχνουν παιδιά και βγάζουν ταλέντα. Το επί κοντώ γίνεται σιγά-σιγά το εθνικό μας αγώνισμα. Όσο για το αν υπάρχει ταβάνι, όχι, θεωρώ ότι δεν υπάρχει».

Για τον βαθμό δυσκολίας που έχει ως άθλημα το επί κοντώ: «Δεν είναι κάτι απλό, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά βρίσκονται ταλέντα και η νέα γενιά πάει πάρα πολύ καλά. Όχι μόνο στον στίβο, αλλά και σε άλλα αγωνίσματα».

Για το ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του: «Εγώ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να ξεκουραστώ γιατί προέρχομαι από μια σεζόν γεμάτη αγώνες και ταξίδια. Μετά από μια βδομάδα ξεκινάμε προετοιμασία για τον ανοιχτό, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φινλανδία και το Πανευρωπαϊκό των Ανδρών στο Βερολίνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x