Oλλανδία

Καρδιακά προβλήματα ο Φαν Μπάστεν

Από εχθές (11/9) ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν είναι πλέον προπονητής της Άλκμααρ. Σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα, το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με την ΑΖ βγήκε λόγω καρδιακών προβλημάτων του 49χρονου.

Προτού καλά καλά ξεκινήσει ο Μάρκο Φαν Μπάστεν την θητεία του ως νέος τεχνικός της Άλκμααρ, το συμβόλαιό του με τον ολλανδικό σύλλογο τερματίστηκε κοινή συναινέσει εχθές (11/9).

Μάλιστα, δημοσίευμα της «Telegraaf.nl» αναφέρει πως ο 49χρονος προπονητής αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας στο Έπε της Ελβετίας, όταν στον αγώνα ενάντια στην Χόφενχαϊμ του είχε διαγνωσθεί καρδιοπαλμία.

Φυσικά το θέμα τότε δεν είχε πάρει διαστάσεις, διότι είχε γνωστοποιηθεί πως έπασχε από γρίπη, ωστόσο και την προηγούμενη εβδομάδα που απουσίαζε -υποτίθεται- λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, δεν αισθανόταν και πάλι καλά, έχοντας πάλι καρδιοπαλμία.

Νωρίτερα τον Ιούλιο, ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου είχε χάσει και τον πατέρα του, γεγονός που δεν τον άφησε ανεπηρέαστο.

Πλέον, την τεχνική ηγεσία της ΑΖ θα αναλάβει προσωρινά ο μέχρι πρότινος βοηθός του Φαν Μπάστεν στον πάγκο, Άλεξ Παστούρ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x