Champions League

Καρεμπέ: «Να ταρακουνήσουμε την Παρί»!

Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρεμιέρα του Champions League, έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας στον γαλλικό Τύπο.

Προειδοποιητικό μήνυμα έστειλε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, ο οποίος θα προσπαθήσει να… ταρακουνήσει τους Γάλλους στην πρεμιέρα του Champions League.

Επίσης, ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ μίλησε για την κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα και τις μεταγραφές που έχουν κάνει οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρεμπέ στην «Journal Du Dimanche»

Τι άλλαξε στην Ελλάδα από τότε που ήσουν παίκτης;

«Πολλά. Οταν έφτασα, η χώρα προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το αεροδρόμιο φτιαχνόταν, οι δρόμοι. Τα πάντα. Τώρα υπάρχει η οικονομική κρίση και τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο φυσικά. Ωστόσο για εμάς είναι ευλογία. Αναβαθμίζουμε τις μικρές ηλικίες και με τη σοφία μας και την εμπειρία μας προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα...».

Αρκετές μεταγραφές έγιναν από το γαλλικό πρωτάθλημα. Γιατί;

«Γιατί συχνά οι παίκτες που έρχονται από εκεί έχουν καλές αναμνήσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Μαζί με τον Πιερ Ισά είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο ξέρουμε καλά. Γι' αυτούς είναι μια ευκαιρία να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι μια καλή ανάμνηση στην καριέρα τους».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού στον όμιλο;

«Εχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο και επιθυμία ν' αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες. Ξέρουμε πως η Παρί και η Μπενφίκα είναι τα φαβορί στον όμιλο, αλλά σαφώς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Πρέπει να προσαρμόσουμε γρήγορα τους νέους μας παίκτες. Την Τρίτη (σ.σ.: αύριο) θα είμαστε εδώ (σ.σ.: «Γ. Καραϊσκάκης») και θα προσπαθήσουμε να ταρακουνήσουμε την Παρί και τους αστέρες της με την ομάδα μας».

Θα βρεις τον Λοράν Μπλαν που ήσασταν συμπαίκτες και παγκόσμιοι πρωταθλητές το 1998.

«Εχουμε πάντα επαφές. Δεν περιμέναμε την κλήρωση για να μιλήσουμε. Είναι έτοιμος για την πρόκληση, πιστεύω. Ξέρει τι θέλει ο σύλλογος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x