Champions League

Καρεμπέ: «Νίκη με Γιουβέντους, θέλαμε Μοράτα»

Σύνθημα νίκης για τον Ολυμπιακό επί της Γιουβέντους έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί για τον Άλβαρο Μοράτα πριν μετακομίσει από τη Ρεάλ στη «Γιούβε».

Πίστη για νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους εκφράζει ο Κριστιάν Καρεμπέ σε συνέντευξή του στην Tuttosport. Ο σύμβουλος του Βαγγέλη Μαρινάκη αποκάλυψε παράλληλα πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί για τον Άλβαρο Μοράτα προτού μετακομίσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Στην Ιταλία, περισσότερο από τους παίκτες και τις τακτικές, όλοι μιλούν για το γήπεδό σας, το ‘Καραϊσκάκη’…
«Είναι αλήθεια πως έχουμε μεγάλο κοινό. Και στην περίπτωσή μας δεν είναι τρόπος του λέγειν, αλλά ο κόσμος κάνει τη διαφορά. Είναι σαν να παίζουμε με παραπάνω παίκτη».

-Ο Έντσο Μαρέσκα είπε πως η ατμόσφαιρα θυμίζει πολύ την έδρα της Γαλατάσαραϊ. Ελπίζετε κι εσείς σε χιονόπτωση για να κερδίσετε τη Γιουβέντους; (σ.σ. λόγω της περσινής ήττας της Γιουβέντους στη χιονισμένη Κωνσταντινούπολη).
«Όχι, ειλικρινά δεν σκέφτηκα καν να δω τι καιρό θα κάνει. Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τη νικήσουμε, έστω και χωρίς χιόνι. Την έχουμε μελετήσει ζωντανά και σε βίντεο. Η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό, αλλά θα προσπαθήσουμε να την αποκλείσουμε νωρίτερα».

-Έχετε πάρει καμία συμβουλή από τη Ρόμα; Είναι κάτι σαν σύμμαχός σας απέναντι στη Γιουβέντους;
«Μην υπερβάλουμε. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τους παλιούς μας παίκτες, τον Μανωλά, τον Χολέμπας και τον Τοροσίδη. Ο Μίτσελ έχει μελετήσει διεξοδικά τη Γιουβέντους, αλλά οι φιλικές γνώμες είναι πάντα χρήσιμες. Ίσως πάρω κι ένα τηλέφωνο τον Μαντσίνι (γέλια)».

-Αληθεύει πως ο πρόεδρος Μαρινάκης έχει υποσχεθεί μεγάλο πριμ σε περίπτωση νίκης;
«Δεν ξέρω. Ο πρόεδρος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός πιάσει μια σπουδαία απόφαση, ίσως να κάνει κάτι μετά, όπως είχε συμβεί πέρσι μετά την πρόκριση στους ‘16’».

-Πριν τη Γιουβέντους ο Μίτσελ ξεκούρασε τον Αφελάι κι άλλους τέσσερις παίκτες στο πρωτάθλημα…
«Θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για τη νίκη».

-Ήδη έχετε κερδίσει στην έδρα σας την Ατλέτικο…
«Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Όμως δεν σημαίνει ότι επειδή νίκησες την Ατλέτικο, θα νικήσεις και τη Γιουβέντους. Ο όμιλος είναι πολύ ισορροπημένος».

-Ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός για τον Μοράτα;
«Ναι, είχα μιλήσει με τους φίλους μου στη Ρεάλ, αλλά ήταν πολύ ακριβός για τα δεδομένα μας».

-Ήθελε και η Γιουβέντους τον Μανωλά;
«Πράγματι, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η Γιουβέντους κινήθηκε για τον Κώστα, αλλά η Ρόμα έκανε καλύτερη πρόταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x