Επικαιρότητα

Κάρι Φίσερ: Σκληρά ναρκωτικά έδειξε η νεκροψία στη σορό της «πριγκίπισσας»

Η νεκροψία στη σορό της Κάρι Φίσερ έδειξε την παρουσία σκληρών ναρκωτικών στον οργανισμό της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τις αμερικανικές αρχές.

Η νεκροψία στη σορό της Κάρι Φίσερ έδειξε την παρουσία σκληρών ναρκωτικών στον οργανισμό της διάσημης ηθοποιού, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, στις 27 Δεκεμβρίου του 2016, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τις αμερικανικές αρχές.

Τέσσερις ημέρες πριν τον θάνατό της, η Φίσερ είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά από καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί, κατά τη διάρκεια 10ωρης πτήσης. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το καρδιακό επεισόδιο είχε πιθανότατα προκληθεί από συστηματική χρήση κοκαΐνης και μεθαδόνης, με παράλληλη κατανάλωση αλκοόλ και οπιούχων.

Οι αναλύσεις έδειξαν επίσης «έκθεση στην ηρωίνη» της οποίας οι δόσεις και οι ώρες της χρήσης δεν κατέστη δυνατόν να προσδιοριστούν. Η χρήση κοκαΐνης είχε γίνει πιθανόν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που είχαν προηγηθεί του αεροπορικού ταξιδιού.

Οι γιατροί δίνουν ως αιτία θανάτου την υπνική άπνοια, μια αναπνευστική διαταραχή, και άλλους απροσδιόριστους παράγοντες, μεταξύ των οποίων μια καρδιακή πάθηση της ηθοποιού και πολλαπλή χρήση ναρκωτικών.

Οι αναλύσεις αποκαλύπτουν επίσης έκθεση του οργανισμού στο έκσταση.

«Η μητέρα μου έδινε μάχη με τον εθισμό στα ναρκωτικά και με την ψυχική νόσο σε όλη τη ζωή της. Τελικά πέθανε από αυτά», δήλωσε η κόρη της, Μπίλι Λουρντ, σε ανακοίνωση στο περιοδικό People.

Η Φίσερ, είχε μιλήσει δημόσια για τη διπολική διαταραχή και την εξάρτηση της από ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η ηθοποιός είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1956 στο Λος Άντζελες και έγινε διάσημη από τον ρόλο της πριγκίπισσας Λέια στον «Πόλεμο των 'Αστρων», το 1977.

Γονείς της ήταν η ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς, ίνδαλμα της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, και ο τραγουδιστής 'Εντι Φίσερ. Την επομένη του θανάτου της Κάρι, πέθανε και η Ρέινολντς σε ηλικία 84 ετών.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x