Stoiximan Super League

Καρούλιας: «Περιμένουμε τον Αναστασιάδη»

Την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη στην πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας περιμένει ο Απόλλων Σμύρνης, όπως επιβεβαίωσε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Νίκος Καρούλιας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αναφέρθηκε στους λόγους της απομάκρυνσης του εξαιρετικού, όπως τον χαρακτήρισε, προπονητή, Αλέκου Βοσνιάδη και εξέφρασε την επιθυμία για θετική απάντηση από τον Άγγελο Αναστασιάδη. «Θέλουμε προπονητή που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, δεν έχουμε χρόνο για ρίσκο με ξένο», τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης τι δήλωσε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Απόλλωνα το καλοκαίρι, αλλά και την ομάδα που θεωρεί ως πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Απόλλωνας Σμύρνης, Νίκος Καρούλιας, μίλησε στον NovaΣπορ FM 94,6 και στον Γιώργο Χελάκη, για:

-την αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη από τη τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνη:

«Βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Ήταν αυτός που την ανέβασε μετά από 13 χρόνια στην Α΄ Εθνική. Η γνωριμία μου μαζί του με χαροποίησε. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Η εργατικότητά του, η δουλειά του και η τακτική του με εντυπωσίασαν. Η απειρία που είχε από την Σούπερ Λίγκα του στοίχισε. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να αντέξει καιρό σε έναν πάγκο. Δεν μπόρεσε και λόγω ατυχίας να βγάλει αυτά που έπρεπε από τους παίκτες που έχει η ομάδα. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

-τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το αν έχουν αποδώσει οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι:

«Οι παίκτες κρίνονται συνεχώς. Με την καθημερινή τους δουλειά και απόδοση κάθε Κυριακή. Αυτοί που έχουμε εμείς και εμπιστευόμαστε απόλυτα, δεν έχουν δώσει ακόμα αυτά που μπορούν. Και αυτό είναι το μοναδικό ψεγάδι στον Αλέκο Βοσνιάδη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε δύο-τρείς καλύτερους παίκτες, ιδιαίτερα στην άμυνα που παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε μπροστά μας όμως ένα διάστημα και μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Η ομάδα χρειαζόταν μία ανασύνταξη για να βγάλει τον καλό της εαυτό. Μακάρι ο καινούργιος προπονητής που θα έρθει να το εκμεταλλευτεί. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Χρειάζεται ηρεμία και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

-τις επαφές της ΠΑΕ με τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Είμαστε σε συζητήσεις μαζί του και περιμένουμε. Είναι η πρώτη μας επιλογή. Αν δεν καρποφορήσει θα δούμε για κάποιον άλλο. Είμαστε στην αναμονή της απάντησής του. Θεωρούμε πως αυτή την εποχή χρειάζεται Έλληνας προπονητής που ξέρει την πραγματικότητα. Έστω και έναν μήνα προσαρμογής να χρειαστεί ένας ξένος, μπορεί να είναι καταδικαστικός για την ομάδα. Δεν αποκλείεται να είναι μη Έλληνας αν έχει εργαστεί στην χώρα μας στο παρελθόν».

-το ποια ομάδα τον έχει εντυπωσιάσει θετικά και ποιά αρνητικά:

«Με εκπλήσσει όπως και τα προηγούμενα χρόνια και την έχω σαν πρότυπο, ο Εργοτέλης. Είναι μία ομάδα που έχει λίγο κόσμο, είναι στη σκιά του ΟΦΗ, αλλά δουλεύει σωστά και αυτό αποτελεί έκπληξη. Με Ακαδημίες, δουλειά και σχεδιασμό. Χωρίς πολλά λεφτά και φαμφάρες. Υποβιβάστηκε και επανήλθε άμεσα και αυτό δείχνει πολλά. Είναι το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρά τον θάνατο του μεγάλου του προέδρου του κ. Παπουτσάκη στάθηκε “όρθιος”. Ένας τέτοιος πρόεδρος είναι και του Απόλλωνα Σμύρνης ο κ. Βελής, που είναι φερέγγυος και έχει όραμα για το ποδόσφαιρο. Για δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε γιατί είναι νωρίς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x