Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Καρύδας: «Ιστορική στιγμή»

Αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και ιστορικό επίτευγμα χαρακτήρισε ο ήρωας του Κοροίβου, Σάκης Καρύδας, την άνοδο της ομάδας της Αμαλιάδας στην Α1 μιλώντας στη SportDay.

Ο άνθρωπος που με τρίποντο λίγο πριν το τέλος του «τελικού» με την Καβάλα χάρισε στον Κόροιβο την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Σάκης Καρύδας, μίλησε για αυτή τη μεγάλη επιτυχία στη SportDay.

«Ήταν συνολική η προσπάθεια. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απλά έτυχε να βάλω εγώ το νικητήριο τρίποντο. Είναι μία ιστορική στιγμή όχι μόνο για την πόλη αλλά για ολόκληρο τον νομό. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά μας από την αρχή και ειδικά στο παιχνίδι με την Καβάλα, στο γήπεδο θα υπήρχαν και 5.000 φίλαθλοι αν χωρούσαν», τόνισε ο 34χρονος γκαρντ.

«Η περσινή πορεία μάς άνοιξε την όρεξη. Ξέραμε ότι έχουμε καλή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και το μόνο που έμενε ήταν να βρούμε χημεία. Κοιτούσαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωρούσαμε βήμα-βήμα», ανέφερε για την πορεία προς την άνοδο, ενώ στάθηκε στη συμβολή του προπονητή, Βασίλη Νιπεργιάλη. «Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν μιλάμε για κάποιον που έχει βάλει ένα λιθαράκι, αλλά πολύ περισσότερα για τη συγκεκριμένη επιτυχία».

Όσο για το μέλλον, είπε: «Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τους ανθρώπους της ομάδας και είναι πιθανό να συνεχίσουμε μαζί. Προς το παρόν γιορτάζουμε και θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι».

Δείτε το τρίποντο που πέτυχε 3’’ πριν το τέλος του αγώνα με την Καβάλα και διαμόρφωσε το 58-57.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x