Επικαιρότητα

Καταδικάζει την επίθεση στον Δημήτρη Κανελλάκη η NOVA

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Δημήτρη Κανελλάκη εξέδωσε η NOVA, ζητώντας παράλληλα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το περιστατικό του εμπρησμού του αυτοκινήτου του Δημήτρη Κανελλάκη καταδικάζει μέσω ανακοίνωσής της η NOVA, κάνοντας λόγο για μία ενέργεια που παραπέμπει σε μαφιόζικες μεθόδους.

Παράλληλα, το συνδρομητικό κανάλι ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης προκειμένου να βρεθούν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του χτυπήματος.

Αναλυτικά:

«Η Nova εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την καταδίκη και τον αποτροπιασμό της για το άνανδρο χτύπημα κατά του δημοσιογράφου Δημήτρη Κανελλάκη, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου, άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του σε μία ενέργεια που παραπέμπει σε μαφιόζικες μεθόδους.

Η Nova ζητά την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, ενώ παράλληλα, στέκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό του Δημήτρη Κανελλάκη και της οικογένειας του, εκφράζοντας την πλήρη συμπαράσταση της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x