Επικαιρότητα

Καταδρομική επίθεση στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στη Μυτιλήνη

Οργισμένη ανακοίνωση από τη Τοπική Οργάνωση Λέσβου

Προανάκριση για περίπτωση κλοπής και πρόκλησης φθορών στα γραφεία της Οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στη Μυτιλήνη διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης, από το βράδυ της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου και μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα άγνωστοι μπήκαν στα γραφεία του κόμματος, που βρίσκονται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας με γραφεία, στο κέντρο της Μυτιλήνης, παραβιάζοντας την είσοδό του, και προκάλεσαν φθορές. Σύμφωνα με τη μήνυση αφαιρέθηκαν και διάφορα αντικείμενα, αξίας 200 ευρώ περίπου.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr , η τοπική οργάνωση Λέσβου του κόμματος απέστειλε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται: ««Για τρίτη συνεχόμενη φορά τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά, το μακρύ χέρι της συγκυβέρνησης επιτέθηκαν καταστρέφοντας ολοσχερώς τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Λέσβου. Στο νησί καταγωγής του Αθανασίου, της Κουτζαμάνη και του Βουρλιώτη, των ανθρώπων που κράτουν καταχρηστικά με εντολή Σαμαρά την κοινοβουλευτική μας ομάδα και τον Αρχηγό του τρίτου νόμιμα εκλεγμένου κόμματος απ τον Ελληνικό λαό η τρομοκρατία καλά κρατεί. Μετά από τρεις επιθέσεις και μια δολοφονική απόπειρα κατά Συναγωνιστή δεν έχει γίνει ούτε μια προσαγωγή. Συνεχίζουμε ακλόνητοι και απτόητοι να στεκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα συμπολίτη μας, Ούτε οι σφαίρες, ούτε η τρομοκρατία, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους εθνικιστές».

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x