Τένις

Καταιγιστική η Χάλεπ στις «16»

Αν και έχασε το πρώτο σετ, η φιναλίστ του 2014 Σιμόνα Χάλεπ απέφυγε το σοκ, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νο.101 του κόσμου Ναόμι Οσάκα και να προκριθεί στις «16» του Roland Garros.

Η Σιμόνα Χάλεπ υπέστη ένα αρχικό σοκ, όταν είδε την 18χρονη Γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα να παίρνει το πρώτο σετ, όμως η Ρουμάνα στα δύο επόμενα σετ ανέβασε την απόδοση της, ήταν πιο επιθετική και έφτασε στη νίκη με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 6-3).

Η Ναόμι Οσάκα συμμετείχε για πρώτη φορά στο Γαλλικό Όπεν και αφού έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Νο.52 του κόσμου Μιριάνα Λούτσιτς-Μπαρόνι, ήθελε να κάνει ακόμη μεγαλύτερη νικώντας την Νο.6 του κόσμου Σιμόνα Χάλεπ. Η Γιαπωνέζα μετά την πολύ καλή εμφάνιση της στο Αυστραλιανό Όπεν, όπου έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, μόνο με χαμόγελα θα πρέπει να αποχαιρετήσει το Παρίσι.

inner

Η ταλαντούχα Γιαπωνέζα, κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, έχοντας πολύ καλή εμφάνιση, όμως παρότι προσπαθούσε συνέχεια στα άλλα δύο σετ δεν μπορούσε να απαντήσει στα τρομερά χτυπήματα της Ρουμάνας. Η 18χρονη έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και μπορεί να φτάσει και πιο ψηλά, μένει να δούμε τι θα κάνει και στα υπόλοιπα δύο Grand Slam της σεζόν (Λονδίνο, Νέα Υόρκη).

Η Σιμόνα Χάλεπ δεν ήθελε με τίποτα να περάσει το ίδιο «έργο» με πέρσι, όπου είχε αποκλειστεί στον δεύτερο γύρο του Γαλλικού Όπεν από την Μιριάνα Λούτσιτς-Μπαρόνι. Για τη Ρουμάνα ήταν ένα δυνατό τεστ, από το οποίο «πέρασε» με επιτυχία και ελπίζει να φτάσει ψηλά στο χωμάτινο τουρνουά και να επαναλάβει την εξαιρετική πορεία που είχε το 2014, όταν είχε φτάσει στον τελικό, αλλά είχε ηττηθεί απ’ τη Μαρία Σαράποβα.

Η αντίπαλος της Νο.6 θα βγει από το ντέρμπι μεταξύ της Σαφάροβα και της Στόσουρ, που διεξάγεται αυτή τη στιγμή.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x