Χάντμπολ

«Καταραμένο» παιχνίδι!

Νέο πρόβλημα προέκυψε με την διεξαγωγή του ημιτελικού ΑΕΚ- Διομήδης. Δεν έχει άδεια λειτουργίας το κλειστό της Αγίας Βαρβάρας

Έχει περάσει ένας μήνας από την αρχική ημερομηνία (4 Φεβρουαρίου) που έπρεπε να διεξαχθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου χάντμπολ Ανδρών ΑΕΚ- Διομήδης Άργους.
Από τότε ο αγώνας αυτός έχει περάσει από… χίλια κύματα και ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Στο κλειστό της Χαλκίδας έβαλε «στοπ» η αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας, στο κλειστό της Καλλιθέας είχε αντιρρήσεις η ΑΕΚ και ο Δήμος, λόγω της μικρής χωρητικότητας και εσχάτως η «Ένωση» βρήκε… στέγη στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας, ώστε το παιχνίδι να γίνει εκεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Όμως ούτε και εκεί μπορεί να πραγματοποιηθεί, αφού το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει άδεια λειτουργίας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εκδοθεί άδεια τέλεσης αγώνα!
Μάλιστα δεν είχε ποτέ του πάρει άδεια μετά το 2004, ώστε να ισχύσει και η παράταση από πλευράς Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έως 31 Ιουνίου.

Οι άνθρωποι του Δήμου απέκρυψαν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ή -δεν γνώριζαν όπως είπαν- το συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο παίζει η ομάδα μπάσκετ «Νικηφόρος» στην κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΑΕΚ- Διομήδης αναβλήθηκε και η «Ένωση» βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας έδρας για το ματς και αν δεν βρεθεί μέχρι αύριο θα υπάρξει και νέα αναβολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x