Φόβοι πως τουλάχιστον 40 άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τόνους ερειπίων στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου κατέρρευσε τριώροφο κτίριο, εκφράζονται από τα σωστικά συνεργεία που επιχειρούν στην περιοχή.
Το κτίριο, που ήταν παλιό και κακοσυντηρημένο σύμφωνα με μαρτυρίες, βρισκόταν στην πολυσύχναστη αγορά της πόλης, ενώ κατέρρευσε το πρωί της Πέμπτης, όταν πλήθος κόσμου βρισκόταν στην περιοχή.
Το κτίριο κατέρρευσε μόλις δύο μέρες μετά τους μουσώνες, που ήταν οι χειρότεροι στην περιοχή εδώ και 12 χρόνια. Πληροφορίες αναφέρουν πως η καταπόνηση του κτιρίου δεν ήταν άσχετη με το γεγονός, ενώ άλλωστε το περασμένο Σάββατο ένα ακόμα κτίριο που κατέρρευσε στη Βομβάη είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι άνθρωποι.
Πηγή: Protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






