Επικαιρότητα

Κατατέθηκαν στοιχεία που συσχετίζουν Κουρτάκη με Κοτσώνη

Όπως υποστήριξε η πλευρά Καμμένου, "ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πραγματικός χρηματοδότης των Παραπολιτικών’’.

Στοιχεία που αποδεικνύουν τη συσχέτιση του εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά Γιάννη Κουρτάκη με τον καταδικασμένο σε κάθειρξη δέκα ετών για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor One Αιμίλιου Κοτσώνη, κατατεθήκαν την Τρίτη στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων που ζητά ο εκδότης σε βάρος του υπουργού.

Αφορμή της αίτησης των ασφαλιστων μέτρων είναι τα όσα είχε αναφέρει σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης και στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος μετά τη σύλληψη του Γιάννη Κουρτάκη πριν από μερικούς μήνες ότι "ο Γιάννης Κουρτάκης είναι συνεργάτης του Αιμιλίου Κοτσώνη".

Η πλευρά του κ. Καμμένου υποστήριξε στο δικαστήριο ότι εκτός της συνεργασίας Κουρτάκη - Κατσώνη στην εφημερίδα Metro, τα γραφεία τους συστεγάζονται στην ιδία πολυκατοικία στον Πειραιά ενώ λίγα μέτρα παρακάτω βρίσκονται τα γραφεία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως υποστήριξε η πλευρά Καμμένου, "ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πραγματικός χρηματοδότης των Παραπολιτικών. Τα Παραπολιτικά δεν έχουν γράψει λέξη για την υπόθεση του Noor One, ποιούν τη νήσσα και για τον Κοτσώνη και για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Τυχαία είναι όλα αυτά; Ένας πολιτικός πρέπει να δικαιούται να ασκεί κριτική, ειδικά στους εκδότες και ειδικότερα όταν ο χρηματοδότης έκδοτης είναι υπόδικος για εγκληματική οργάνωση".

Η πλευρά Κουρτάκη κατέθεσε ότι "η συσχέτιση Κουρτάκη - Κοτσώνη είναι συκοφαντική και ο Γιάννης Κουρτάκης πρέπει να προστατεύει".

Ως μάρτυρας από την πλευρά του Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ από την πλευρά του Γιάννη Κουρτάκη ο δημοσιογράφος Θανάσης Φουσκίδης.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x