Επικαιρότητα

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο με τα μέτρα-Διαβάστε όλο το κείμενο

Το νομοσχέδιο συζητείται στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές Δευτέρα και Τρίτη, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη συζητείται στην Ολομέλεια.

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα νέα μέτρα για την ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης.

Δείτε εδώ αναλυτικά το κείμενο του νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα κείμενα που συνοδεύουν το νομοσχέδιο και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής.

Συνολικά, όλα τα κείμενα μαζί, απαριθμούν πάνω από 900 σελίδες, τις οποίες θα κληθούν να διαβάσουν οι βουλευτές μέσα σε λιγότερο απόν δύο ημέρες καθώς από Δευτέρα το ν/σ εισάγεται στη Βουλή.

Ο προγραμματισμός της συζήτησης και επεξεργασίας του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», έχει, ήδη, ανακοινωθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και σύμφωνα με αυτόν το νομοσχέδιο συζητείται στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές Δευτέρα και Τρίτη, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη συζητείται στην Ολομέλεια.

Οι τέσσερις κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Μαϊου, για την έναρξη της συζήτησης.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x