Επικαιρότητα

Καταθέτει η γραμματέας του Βενιζέλου για τη τη λίστα Λαγκάρντ

Στο Ειδικό Δικαστήριο η Σοφία Μπέλμπα.

Τα φώτα του Ειδικού Δικαστηρίου πέφτουν σήμερα το μεσημέρι στην γραμματέα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, Σοφία Μπέλμπα η οποία έχει κληθεί για να καταθέσει στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Η μαρτυρία της κ. Μπέλμπα κρίθηκε απαραίτητη μετά την κατάθεση της πρώην συνεργάτιδας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Σοφίας Ρίτσου, η οποία ανέφερε ότι ο χρήστης υπολογιστή με τον κωδικό «Σοφία» που την 1η Οκτωβρίου του 2012 εμφανίζεται να διαβάζει μέρος της λίστας Λαγκάρντ, ήταν η γραμματεύς του κ. Βενιζέλου και όχι η ίδια.

Ο κ. Βενιζέλος, πάντως, σε ανύποπτο χρόνο είχε αναφέρει πως ο ίδιος είχε ζητήσει από τη γραμματέα του, όταν το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα, να διαπιστώσει αν αυτό ήταν το επίμαχο στικάκι που είχε παραλάβει από τον Ι. Διώτη.

Σήμερα καταθέτουν, επίσης, ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Λουκάς Τσούκαλης και ο πρώην πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Φωκίων Γεωργακόπουλος.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x