Επικαιρότητα

Καταζητούμενος φυγόποινος συνελήφθη στην Κω

Ο φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση σε δεύτερο βαθμό από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, συνελήφθη με τη βοήθεια ανδρών της Ασφαλείας.

Ο φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση σε δεύτερο βαθμό από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης με τη βοήθεια ανδρών της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

*** Στην Κακαβιά, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 48χρονος Αλβανός που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, καθώς κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια, κατά συναυτουργία.

*** Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης συνέλαβαν έναν 62χρονο Έλληνα φυγόποινο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για κλοπή με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών ένας 35χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Πάλι στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 44χρονο Αλβανό ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα αν και σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου, αλλά και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Δομοκού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x